29 oktober 2015

Informatie Workshop Schrijven met Penseel


Hee lieve allemaal,
ik krijg gigaveel mailtjes van jullie met vragen over mijn aankomende workshop schrijven met penseel. Ik doe mijn best om je nog te antwoorden, maar bij deze wat antwoorden op de meest gestelde vragen:

KAN IK ME AL INSCHRIJVEN?
  •  De inschrijf mogelijkheid is nog niet open, want ik heb de workshop nog niet af :-) Ik verwacht over enkele weken te openen, je krijgt ruim van tevoren bericht via mijn nieuwsbrief: http://eepurl.com/Fpdb
WELKE MATERIALEN HEB IK NODIG?
Je hebt eigenlijk maar 1 penseel (rond met punt) nodig en een waterverf setje (of aquarel of ecoline of andere inkt). Ik gebruik graag de penselen van Harolds Grafiek: http://www.harolds.nl/p/penselen/aquarel/synthetisch--filament/rond-harolds-serie-975_2 
(maar wacht nog heel even met kopen, ik kijk of ik een leuke korting voor je kan krijgen) Ik gebruik een nummertje 5 of 6 (maar 4 of 7 is ook prima hoor. Verder heb je gewoon papier nodig (printerpapier) en je moet kunnen printen.  

WAT GAAT HET KOSTEN?
Dat weet ik echt nog niet… je zult mijn  nieuwsbrief tzt moeten afwachten. Sorry voor de spanning!! (kun je je voorstellen hoe spannend het voor mij is?! LOL)

Ik hoop zo een beetje de meest dringende vragen te hebben beantwoord. Als je nog vragen hebt, stel ze gerust!

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief 
en je ontvangt direct toegang tot mijn gratis downloads en freebies!


Hartelijke groetjes
en tot een volgend project,         

4 opmerkingen:

Unknown zei

HOE IK EEN LENINGSBIJSTAND KREEG @ 2% RENTEVOET

Ik wist niet zeker of ik een legale geldschieter online kon krijgen, maar toen ik mijn schuld niet langer kon onder ogen zien, lag mijn zoon in het ziekenhuis voor een operatie die een enorme hoeveelheid geld vereiste en ik had ook wat geld nodig om te herfinancieren en een goede te krijgen huis. om hulp van vrienden te zoeken en toen er geen hoop meer was, besloot ik online te gaan om een lening te vinden en ik vond LAPO MICRO FINANCE [lapofunding960@gmail.com] met een rente van 2% en paste onmiddellijk mijn gegevens toe zoals aangegeven. Binnen DRIE dagen na mijn aanvraag, verleende hij mijn geleende bedrag zonder verborgen kosten en kon ik de medische rekeningen van mijn zoon verzorgen, mijn huurfactuur verlengen en mijn schuld afbetalen. Ik zal elke leningzoeker adviseren om contact op te nemen met LAPO MOCRO FINANCE met (lapofunding960@gmail.com).

Sofia Aileen zei

Hallo allemaal, ik zag reacties van mensen die al blanco pinautomaten hadden gekregen van Mike Fisher. Eerlijk gezegd dacht ik dat het oplichterij was, en toen besloot ik een verzoek in te dienen op basis van hun aanbevelingen. Een paar dagen geleden bevestigde ik in de deuropening dat ik mijn blanco kaart had ontvangen om 12.000 euro op te nemen, die ik voor zaken had aangevraagd. Dit is echt goed nieuws en ik ben zo blij dat ik al diegenen die een echte HACKER nodig hebben, adviseer om contact met hem op te nemen en die zeker zullen vergoeden om een aanvraag in te dienen via hun e-mail (sms of telefoontje) +1 (765) 705-0044 Er zijn oprechte Hackers
Zij kunnen uw blanco geldautomaten bezorgen
Neem contact op met de heer Mike
E-mail: int.hackers002@gmail.com
Telefoon: +1 (765) 705-0044

patialalegitimate zei

Do you need a Loan?
Are you looking for Finance?
Are you looking for Money to enlarge your business?
I think you have come to the right place.
We offer Cash at interest rate of 2% no matter your location
Interested people should please contact us on For
immediate response to your application, Kindly reply to us at (Whats App) number:+919394133968
patialalegitimate515@gmail.com Mr Jeffery

BENSONN zei

Hallo allemaal, mijn naam is Bensonn, ik kom uit Duitsland, Stuttgart City, ik ben hier om te getuigen over hoe ik een lening kreeg van GEORGE WILLIAMS LOAN FIRM nadat ik twee keer heb ingediend bij verschillende schuldeisers die beweren hier een lener te zijn, dit forum, ik dacht dat hun lening echt was en werd toegepast, maar ze gaven me nooit een lening totdat een vriend van mij me voorstelde aan de kredietmaatschappij GEORGE WILLIAMS, die beloofde me te helpen met een lening naar mijn wens en dat ook echt deed, zoals beloofd zonder enige vorm van uitstel, ik had twijfels, maar ik heb nooit misbruik gemaakt van het geloof. Ik had nooit gedacht dat er nog betrouwbare kredietnemers waren totdat ik GEORGE WILLIAMS ontmoette, die me echt hielp met krediet en mijn leven ten goede veranderde. Ik weet dat er nog steeds veel goede kredietverstrekkers zijn, maar ik zou je aanraden om het kredietbedrijf GEORGE WILLIAMS te proberen, zijn zorgzaam en begripvol. u weet niet of u een noodlening nodig heeft of financiering wilt voor uw projecten, dus aarzel niet om contact op te nemen met de heer GEORGE WILLIAMS,  Loan Company, zijn e-mailadres is ?(georgewilliamsloanfirm333@gmail.com)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...