31 oktober 2015

Nieuwe hobbywinkel in Spijkenisse CentrumWe kennen Scrobby al als webwinkel, (scrobby.nl)maar vandaag heeft deze grootste en meest trendy scrapbookwinkel van Nederland haar tastbare deuren in Spijkenisse Centrum (Zuid Holland) geopend.
https://m.facebook.com/places/map.php?id=474458742589906&refid=17


De frisse ruim opgezette lichte styling van de winkel is een perfecte setting voor de mooie collectie die Scrobby heeft. Mint en zachtroze op de muur vormen een perfecte combinatie met de stijlvolle steigerhouten kasten. 


En dan heb ik het nog niet eens gehad over de mooie spulletjes: wat je ziet op youtube uit de VS vind je hier: Heidi Swapp, Becky Higgins, Lawn Fawn, Rangers Tim Holtz en ga zo maar door.


Het vriendelijke team v Scrobby olv eigenaresse Ellemieke geeft je een welkom gevoel. De gebakjes die daar vandaag  klaar staan voor alle bezoekers helpen daar ook goed bij. 


 Ik laat je in foto's graag meekijken in deze nieuwe scrapbook-snoepwinkel, maar eigenlijk moet je zelf even langs gaan. Gorsstraat 50 in Spijkenisse. En als je dat doet, doe hen dan de groeten van mij, 
Karin Joan šŸ˜Š

6 opmerkingen:

Dieuwertje zei

Ja, super leuk! Ben ook nog even geweest aan het einde van de middag!

Lucinde | Lucilight zei

Ik ben altijd al fan geweest van de webwinkel, maar dit ziet er allemaal wel heel erg mooi uit. Ik zit er toch hard over te denken de reis eens te gaan maken ;).

Riet lorry zei

lijkt mij en heel gezellige winkel jammer dat ik hem niet van binnen kan bekijken , zie dat er trap is
wens jullie wel erg veel sucses

Des guirlandes zei

Gaaf! Daar ga ik zeker een keer kijken en dan neem ik m'n moeder mee. Spijkenisse is te doen, dat lukt zelfs met de metro bij mij thuis vandaan.
Groetjes,
Barry

Karin Joan zei

Leuk om jullie zo enthousiast gemaakt te kunnen hebben, dames! Wie ontmoet ik je daar eens. Jammer dat de trap een probleem is Riet, wie weet veranderen ze dat nog eens.

GARY THOMPSON zei

Hallo!
Heb je een lening nodig? Ik ben een geregistreerde en betrouwbare geldschieter, ik geef leningen aan mensen die financiƫle moeilijkheden hebben, mensen die schoolrekeningen proberen af te betalen, mensen die een auto proberen te kopen of hun eigen bedrijf beginnen, aannemers en overheidsinstanties. Neem voor meer info of het aanvraagformulier voor een lening contact met ons op via e-mail: (thompson.loanservice@gmail.com)
Beheer. whatsapp: +27632656050
Neem nu contact op met het krediet Speedy !!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...