20 februari 2015

Customizen: ZELFMAAK Trend voor 2015Gisteren vertelde ik je al over de Romantische trend. Vandaag de 2e trend die ik op de grootste creatieve beurs gepresenteerd zag:

Optimistisch


Een kleurige trend met een positieve inslag. Ik noem het zelf de trend van het pimpen en versieren, gewoon omdat je er zin in hebt! Heel laagdrempelig te doen en vooral populair bij tieners en jongeren. De Hema staat al vol van stickers, stempels, washi tape en ander mooi materiaal waar je eenvoudigweg alles wat ook maar een beetje saai is kunt 'customizen' naar je eigen stijl.Ik vond zelf zoveel inspirerende ideeen bij deze trend, dat ik er een paar blogberichten van maak om je te inspireren. Vandaag vertel ik je over het customizen van kleding. Customizing is het persoonlijk en uniek maken van items door ze te pimpen en te versieren in jouw eigen stijl.


Zelf heb ik afgelopen week een vest en joggingbroek van Jeremy ge-customized. Welliswaar niet in vrolijke kleuren, maar ik wil het je in deze toch niet onthouden.


Jeremy noemen we in het kort ook vaak 'JEM'. Dat is een beetje zijn coole naam :-) Dus dat mocht ook cool op z'n joggingbroek. Of zoals hij zelf uitriep toen hij het zag: ' wooow! VET!!'


Je zag het misschien al langskomen op facebook en twitter. Daar stelde ik de vraag die ik jou ook graag stel:
Zou je willen zien hoe ik dit heb gemaakt? 
Zal ik er een video-tutorial van maken of niet?!


Van Creative world haalde ik dit project:


Op dit shirt zijn letters gestempeld met textielverf. De letters zijn zelf geknipt uit foam. Hoe je dat soort stempels zelf maakt, zag je al eens eerder in mijn videoserie van vorig jaar.

 

Wil je veel meer ideeen voor het stempelen op stof? Kijk dan hier op Pinterest voor superveel inspiratie!Wil je toegang tot mijn GRATIS downloads?
 En wil je op de hoogte blijven van wat ik maak en deel? 
Schrijf je dan in voor mijn Nieuwsbrief!

Ja, ik meld me aan
Voornaam
E-mailadres*


          

5 opmerkingen:

Anoniem zei

VET...:-)!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Daphne zei

Hi hi, dat was ook meteen mijn gedachten toen ik je outfit zag......VET!!!!!!
Zal JEM met veel plezier dragen denk ik.
Groetjes, Daphne

Daphne zei

Oh en JA!!!!!! Ik wil graag zien hoe je het gemaakt hebt.

Julia ~Creativenails4fun~ zei

oeh leuk om alle trends te zien langkomen!

xx

Unknown zei

Ja graag!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...