29 januari 2015

ik ben weer Online!



Hoi lieve allemaal!

Ik ben er weer!!
Even een week en wat meer offline geweest en mezelf de tijd gegund om extra aandacht aan wat offline dingen te besteden.


We hebben Jeremy's verjaardag lekker uitgebreid gevierd met familie en vriendjes.
Hij is al zo groot en we zijn reuze trots op hem.


Studio opgeruimd
Verder ben ik flink bezig geweest mijn kamer/studio te reorganiseren.
Al het overbodige weg! en meer ruimte voor wat echt van belang is en werkt.


Ik heb een heleboel kleine opbergers bij Ikea gehaald en geinstalleerd.
Papieren en creatieve materialen geordend maar ook lekker veel weg gedaan!
Yes!! Ademruimte!! En zoveel mogelijk wit wit WIT!!!


In de opbergers zit vaak veel kleur, maar als ik om mij heen kijk zie ik graag zoveel mogelijk wit! Geeft rust in mijn hoofd, gezien het er vaak gonst van de ideeen!
Op alle opbergers staan nu nog labels geplakt, omdat ik anders niet meer weet wat ik waar geplaatst heb. Als ik het allemaal in mijn hoofd heb zitten, gaan die labels ook weg.
Ik hoop binnenkort meer te laten zien in foto's en video.


Heel veel!!!
Maar eerst moet ik wat andere dingen doen, zoals
EMAILS!!!! 
source
Als iemand nog een tip voor me heeft hoe dat te reorganiseren, graag!!! Het is geweldig om groter te worden als blogger, maar zoveel publiek geeft ook superveel emails. Zo kostbaar, zo leuk, maar bijna niet meer te handelen zonder er de hele dag mee bezig te moeten zijn. En dat kan ook niet de bedoeling zijn :-( Dus.. tips zijn welkom!!



Video restyling
Ik heb van alles bedacht deze dagen offline. Een van de dingen die ik wil doen is de restyling van mijn videos. Ik wil vaker publiceren, maar dan moet ik er vanaf om alles zo perfect te willen doen. Want dat kost echt mega veel tijd. En dat is jammer, want ik krijg daardoor maar een fractie van wat ik in mijn hoofd heb, bij jou. En ik heb nog zoooooveeeeel leuks!!! (valt het je ook zo op dat je het woord veel vaak hoort in dit stukje?! hmm.... is er iemand die er een psychologische analyse op los wil laten ;-)


Ik heb ook besloten om mijn teksten op de blog niet teveel te willen perfectioneren. Dit is dan ook een stuk geschreven zonder er teveel over na te denken. Gewoon wat er in me op komt. Zou kunnen betekenen dat het vaker meer spreektaal is en ik van hot naar her spring (is dat de juiste uitdrukking?) Ik hoor wel graag wat je van deze schrijfstijl vindt.


Wat ik je ook graag vertellen wil is...
ik ga naar
CREATIVE WORLD FRANKFURT!!!!


ehm.... wat is dat?!
tja... dat is de
GROOTSTE CREATIEVE BEURS IN DE WERELD!!!!
althans, dat zeggen zij :-) hihi
t zal wel waar zijn denk ik :-P
Het is een vakbeurs, dus niet voor consumenten. Ik ga er ook heen in het kader van KJdesign
(wist je al dat ik een eenmanszaakje heb dat officieel zo heet?)
Ik ga er voornamelijk heen om
1) een nieuw product te vinden om verliefd op te raken, minstens net zo geweldig als de transfermarkers
2) een goede indruk te krijgen van de nieuwe zelfmaaktrends
3) de nieuwste producten op de Europese markt van dichtbij te bekijken en hopelijk ook uit te proberen.
En ik ben
SUPEREXCITED!!!!
Heb er zoooo superveel ZIN IN!!!
Ik weet niet zeker of ik er foto's en videos mag maken, maar als dat zo is,
probeer ik je op de hoogte te houden van de nieuwtjes die ik er vinden ga.


Transfermarkers zijn...
Op!!! Hartstikke super op!!! Iedere keer koop ik groter in, maar iedere keer kopen jullie ook meer, dus ik ben weer door mijn voorraad heen! Ik hoop hoop HOOP dat ze er half februari weer zijn. Je kunt nu bestellen als reservering, dan zit je tussen de eersten die ze weer binnen krijgen. 

Nieuwe Papieren Lichtjes!


Verder ben ik tijdens mijn offline zijn, met een nieuw project bezig geweest tbv de geluksroute van 8 feb. Ik maakte daar deze Baby Love Shine papieren lichtjes met GRATIS downloads voor. Maar daarover vanavond meer.


Maaar!!! genoeg over mij!
HOE GAAT HET MET JOU?!!?
Altijd leuk als ik merk dat ik niet tegen mijn computerscherm aan sta te praten/typen, maar er echte mensen zijn die dit lezen. Voor jou schrijf ik dit, dus superleuk als je terug praat :-)
Excuses trouwens voor dat superstomme captcha-dinges waarbij je moet bewijzen dat je geen robot bent! Ik heb het ooit uitgeschakeld, maar sinds een paar weken is het er gewoon weer en krijg ik t met geen mogelijkheid weg
WIE WEET HOE IK ER VANAF KOM?!?!?!
Maar... als je ondanks dat dan TOCH een berichtje achterlaat,
dan vind ik dat echt
GIGANTISCH SUPERDUPERLIEF!!!!

tenkjoe :-)
(wat gebruik ik vaak het woord super... :-/)

Ik hoor graag wat je van deze losse schrijfstijl vindt.

Hartelijke groetjes
en tot een volgend project,



Wil je toegang tot mijn GRATIS downloads?
 En wil je op de hoogte blijven van wat ik maak en deel? 
Schrijf je dan in voor mijn Nieuwsbrief!

Ja, ik meld me aan
Voornaam
E-mailadres*






          

13 opmerkingen:

Inge zei

Ik vind het wel lekker lezen en je enthousiasme komt echt geweldig over, zo leuk! Wat een mooi witte opbergers heb je gehaald, prachtig! Hebben hebben hebben! Haha :)

gerjaan zei

Hoihoi, blij je weer terug te zien/horen/ lezen! Je hebt het in de Karin Joan style geschreven... heerlijk spontaan, en borrel de borrel... al die ideetjes, je hoort uit je tekst gewoon de ideeenbus ratelen! Super leuk! Ga zo door!! Lieve groetjes, Gerjaan

Lin zei

Ik ging even mijn hoofd leegmaken dus maar even rondneuzen op wat blogs.. nou kon ik beter niet doen. Mijn hoofd zit nu nog voller, met ideeën die ik niet tot uitvoering kan brengen omdat er een aantal verslagen liggen te wachten. ZUcht.. het was wel even lekkere afleiding jou blogje..

♥Sanne zei

Alles helemaal perfect willen, kost heel veel tijd. Dat is niet te doen of je zou een extra mannetje moeten inschakelen... Of je eigen lettertype en kleur ontwikkelen zodat het vanzelf gaat... Want je gebruikt nu de gewone letters en eerst met allemaal mooie kleurtjes toch of zie ik dat verkeerd? En Je was altijd al vol enthousiaste, maar nu nog meer. Dat zal aanstekelijk werken op je volgers... Die zullen vol enthousiastme alles willen maken wat jij presenteerd. Verstandige keus om zulke dingen te versimpelen... Uiteindelijk gaat het er toch om wat je inhoudelijk te zeggen hebt en dat heb je! Veel plezier op de beurs. Ik ben benieuwd wat je mee zal nemen. Succes met alles

Liefs Sanne xxx

Verie - vvestywo.blogspot.com zei

Geweldig, zowel dat je er weer bent als je schrijfstijl. Dit is wie je bent, zo kom je ook over op de video`s en nu zie ik je echt voor me hoe je deze blogpost aan het rikketikken ben, hihi!! Ik lees mijn blogposten ook veel te vaak over, misschien ook maar niet meer doen, hihi..we willen te perfect (en dat zijn we niet ;))! Hihi..fijne dag, bedankt trouwens voor je mail, maar ik ben vandaag JARIG!! dus reageer ik morgen, overmorgen, over-overmorgen of volgende week!! Het zag er in ieder geval goed uit!!

Toedeloee, xx Verie

Yvonne Zomers zei

Hoi Karin Joan,

Ik vind je schrijf Style geweldig. Het is precies zoals je bent een overkomt. Ik word altijd vrolijk als ik je zie op video's of je blog lees. Mooi zo door gaan. Veel succes met je nieuwe ideeën! Tip voor de mailtjes: Doe elke dag 1 uurtje mailtjes beantwoorden. Zo werk je ze vlot weg.

Groetjes!

Yvonne Zomers

Marion Linnenbank zei

Hoi Karin,
Fijn dat je weer online bent ik heb je gemist. Wat leuk dat je naar de creative world in Frankfurt gaat ik ga namelijk ook. Ik vertrek morgen met de trein en kom zondag avond weer terug Powertex België/Duitsland/Zwitserland staat er ook met een stand. Misschien komen we elkaar daar tegen. Groetjes, Marion

Aartje zei

Heerlijk om je enthousiasme weer te lezen. Je kamer ziet er geweldig uit, ben ik stiekem wel jaloers op.
Veel plezier in Duitsland.
Groeten,Aartje

Serena Dokter zei

Ik wordt altijd zo enthousiast van jou ! En je vult de chaos in mijn hoofd vaak aan met nog meeeer :)

Gewoon zo door schrijven ... love it !

Corly zei

Hai Karin,

Lekker enthousiast zo je nieuwe schrijfstijl. Ga zo door zou ik zeggen. Voor wat betreft je administratie zou ik zeggen: Neem mij aan voor dat werk, heb jij meer tijd voor het creative gedeelte ;)

Groetjes Lydia

Daphne zei

Wat een heerlijk stuk om te lezen!
Ik ben zelf ook zo, schrijf al van jongs af aan op deze manier. Schrijven zoals je het zegt zorgt ervoor dat het geheel misschien een beetje chaotisch lijkt, maar dat mensen zich heel snel een voorstelling van de situatie kunnen maken.
En......het lijkt alsof je nooit alleen bent, want als je dit soort stukjes zo leest lijkt het alsof er iemand bij je op visite is, ipv dat je een blog leest.
Dus.......ik zeg, doorgaan hiermee, heeeeeerlijk.
Lieve groet, Daphne

GuAnita Design zei

Wat ziet het er alweer prachtig uit! en dat terwijl wij alleen maar de details zien ;) Ben zelf ook dol op die witte basis. Ben ook wel heel benieuwd hoe je aan de 'brainwaves' hangmappen doos bent gekomen. Prachtig!
Voor wat betreft je teksten? laat het vooral dichtbij jezelf blijven dan is het altijd goed! mensen komen voor jou :) kan dus niet misgaan!

groetjes GuAnita

Karin Joan zei

Lieve LIEVE allemaal!
SUPERBEDANKT!!! voor deze warme reacties. Zo leuk om te weten dat je niet tegen een beeldscherm aan staat te praten! Jullie zijn schatten!!
Ik wil nog mijn best doen om je te beantwoorden, omdat ik het zo waardeer dat je deze reactie hebt achtergelaten! TENKJOEHOE!!!
liefs,
KJ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...