14 januari 2015

Even offline...


credits: http://weheartit.com/entry/70553175

Hoi lieve allemaal,

Ik vind het echt super op het internet omdat ik met jullie, mijn geweldige lezers en volgers kan connecten. Maar in de komende week en een beetje meer, ga ik even offline. Want hoe leuk het ook is hier in cyberspace, het is ook wel iets wat nooit stopt. Daarom kies ik ervoor om zelf even een korte tijd even zoveel mogelijk offline te gaan om oa te lezen, nieuwe inspiratie op te doen, mooie dingen te maken, te reorganiseren, hopelijk een start maken met de nieuwe blog die ik wil ontwerpen (jawel jawel!!) en de verjaardag van Jeremy te vieren (hij wordt alweer 7! grote jongen :-)

Ik zal mijn blog daarom pas weer na volgende week vrijdag bekijken. Tot die tijd ben ik lekker even offline aan het genieten.

Ik wens jou een fijne voortzetting van de week, straks lekker weekend en daarna weer een hele goede week! En wanneer ik terugkom, hoop ik hier heeeel veeeel leuke berichtjes te vinden! :-)

Veel liefs, van mij


credits: http://goo.gl/W7BW92


Wil je toegang tot mijn GRATIS downloads?
 En wil je op de hoogte blijven van wat ik maak en deel? 
Schrijf je dan in voor mijn Nieuwsbrief!

Ja, ik meld me aan
Voornaam
E-mailadres*


          

7 opmerkingen:

Julia ~Creativenails4fun~ zei

Ik begrijp heel goed dat je even een momentje voor jezelf wilt nemen om op te laden en nieuwe ideeën op te doen. Ik kijk uit naar je volgende post en tot die tijd hoop ik dat je iets meer tot rust kunt komen en kunt genieten van nieuwe ideeën en inspiratie kunt opdoen :)

xx julia

Aartje zei

Geniet ervan! En alvast gefeliciteerd met die leuke grote knul van je.
Groeten, Aartje

Verie www.vvestywo.blogspot.com zei

Geniet, geniet, Karin Joan! Ik zal je mailtje deze week beantwoorden, maar het heeft geen haast! Alvast een fijne verjaardag!

Lieve-Groetjes,
Verie

gerjaan zei

Lieve Karin Joan,
Geniet, denk aan jezelf, en aan de fijne familie die je om je heen hebt. We wachten in spanning af, waarmee je na deze tijd, ons weer gaat verrassen!!
Lieve groet, Gerjaan

Marion Linnenbank zei

Lieve karin,
Even een moment rust doet iemand altijd goed. Geniet ervan. Geniet van de verjaardag van je zoon voor je het weet zijn ze groot. Ik wil je ook heel erg bedanken voor alle kennis die je met ons deelt.
Groetjes, Marion

A fresh start of me zei

Gelijk heb je hoor,lekker even de rust nemen..er weer met de frisse wind door..noem het een soort van "voorjaarsschoonmaak" hahaha..
Hopelijk kom je uitgerust en vol ideeen weer terug..
Ik wens je alvast een hele fijne en liefdevolle verjaardag van Jeremy.
Liefs Chris

Wies zei

Geniet maar lekker van je blog en internetpauze. Dit heb je soms gewoon even nodig. Het is erg leuk allemaal, maar je kunt maar 1 ding tegelijk doen en dan is het goed je nu even te richten op andere zaken. Alvast gefeliciteerd met de verjaardag van jullie zoon en een hele fijne dag toegewenst en bedankt voor al je inspirerende ideeën.
Groetjes, Wies

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...