03 januari 2015

GIVE AWAY +GRATIS download Print-Knip-Klaar Motivators

Klik hier als je van Vriendinnenonline af komt


Ik geef deze Motivators weg 
in een NewYear's Give Away!
JOEPIE!!!
maar eerst...
HAPPY 2015!!!
En...?! Doe jij aan goede voornemens?

Ik zeker wel! Eigenlijk het hele jaar door, maar zeker aan de start van een nieuw jaar. Dit is voor mij altijd wel een goed moment om even goed stil te staan bij de koers die ik vaar. Om me bewust te worden van wat ik tot nog toe gedaan en bereikt heb en of ik tevreden ben over hoe het gaat of dingen anders wil gaan doen.


Deze keer heb ik daarom deze motiverende teksten gemaakt. 
Je kunt ze GRATIS downloaden, uitprinten en ophangen, kaartjes van maken, inlijsten etc!

Zelf heb ik er kaartjes en lijstjes van gemaakt en...
Ik geef ze allemaal weg!!! 
Al de kaartjes en lijstjes die je hier in deze foto's ziet. 
Jawel jawel :-) we beginnen dit jaar goed!
Maar daarover meer aan het eind van dit bericht.


Ik zelf heb wel degelijk dingen die ik anders wil gaan doen dit jaar! Ik ben eigenlijk altijd wel op zoek naar verbetering in wat ik doe en wie ik ben. Ik geloof dat we zijn ontworpen om te groeien tot het eind. Niet in lengte (zeker ik niet met 1.59m ;-) maar wel in de ontwikkeling van ons karakter. Ik vind het belangrijk om vaak te mediteren over wie ik ben en wat ik doe. Dit doe ik dan graag in gesprek met God. En in de loop van de jaren heeft dat van mij een betere versie gemaakt dan ik was (gelukkig maar :-) Daarin is mijn motto: Be Thankful for what you have, while striving for even better!
Zoals zovelen van ons heb ook ik het voornemen om gezonder te leven dit jaar: gezonder eten,  meer lezen en mijn ochtendritueel meer aandacht geven. En natuurlijk meer bewegen! Ik ben van nature geen sporter en ik zit wel heel veel achter de pc. Sinds kort heb ik mijn gympies weer uit de kast gehaald (onder het stof vandaan ;-) en met een goede motiverende podcast (Pat Flyn en Hal Elrod) ben ik begonnen om weer te joggen. Nog maar 2,5 km, maar het is een start. Nu nog volhouden. En daar gaan deze motivators mij ook in helpen. Ik wil op 14 juni namelijk meedoen aan de 7,5 km Ladies Run in Rotterdam (nu heb ik het aan jou verteld en dat maakt het extra spannend!!)Maar ook wat betreft mijn blog en mijn projecten wil ik dingen verbeteren. Maar dat zul je in de loop van dit jaar wel gaan zien (althans, dat is mijn voornemen! :-). Sowieso zul je merken dat mijn stijl steeds meer clean wordt. En dat zie je al terug in dit project. Wat vind je eigenlijk van deze verandering van stijl? 


Hoe dan ook: het is een ding om goede voornemens te hebben aan het begin van een nieuwe jaar, maar we weten allebei dat het volhouden daarvan een stuk moeilijker is! En daarom maakte ik deze motivators om ons daar een beetje bij te helpen dit jaar. 

GRATIS DOWNLOADS
Ik heb in totaal 7 Motivators ontworpen, die je GRATIS kunt downloaden en ZELFMAKEN. Om je te helpen om je doelen voor 2015 te bereiken. Om niet op te geven en je te herinneren WAAROM je bent begonnen, ook als het moeilijk wordt. Om je te inspireren je passie te volgen en voor de vervulling van jou dromen te gaan, ook al ziet  niemand wat jij ziet. Om je te vertellen:
HET GAAT JOU LUKKEN!!


De downloads zijn allemaal afbeeldingen (jpegs) zodat je zelf kunt bepalen hoe groot je ze wilt afdrukken: heel klein voor in je portemonnaie of lekker groot voor aan de muur. Bepaal het formaat eenvoudig in een programma als Word of Pages. Print ze uit, lijst ze in of plak ze op gekleurd papier.  Decoreer ze met stempelinkt, stickers, bloemen, pailletjes noem maar op of print ze direct uit op patroonpapier. Maak er een kaartje van voor iemand anders of hang ze aan een foto die je helpt om te weten WAAROM je dit zo graag wilt.

Je krijgt de eerste 4 Motivators, nu hier van mij: Klik hier om die te downloaden.

De andere 3 Motivators vind je op Vriendinnenonline. Daar vertel ik je ook uitgebreider hoe je deze kaartjes maakt.  Klik hier om te downloaden op Vriendinnenonline


GIVE AWAY!
Ik printte deze Motivators zelf ook uit en maakte 5 lijstjes, 8 kaartjes en een notitieboekje. En...
Ik geef ze allemaal weg!!
LEUK!!
Wil jij dit pakket winnen? 
Vertel me dan waarom jij het zo graag wil. Vertel me over jouw voornemens, je doelen, je plannen. Vertel me over jouw dromen en wat je doet of wilt doen om die te verwezenlijken. Misschien wil je Motivators ook weggeven aan anderen? Helemaal super!! Vertel me dan waarom, wat maakt die mensen zo bijzonder?

De GIVE AWAY ACTIE IS GESLOTEN
Bekijk hier de trekking


Ik kies dan om het pakket te geven aan diegene wiens verhaal mij het meest raakt. 
Ik trek de winnaar op vrijdag 9 januari. 
En het winnende verhaal deel ik dan ook op mijn blog. 

Ik ben heel benieuwd naar jouw reactie!

Hartelijke groetjes
en tot een volgend project,         

Tip: Ben jij iemand die een dagboekje oid bij wilt houden voor het doel dat je gesteld hebt? Dan kun je een van de Motivators op een notitieboekje plakken


Voor mij zijn deze kanjers een van de redenen om te gaan waar ik voor ga. Fred en Jeremy. Deze motivatie tekst kun je ook downloaden, uitprinten en hangen aan een foto die voor jou veel betekent. Maar dit kaartje krijg je niet van mij, deze houd ik zelf :-)


Wil je toegang tot mijn GRATIS downloads?
 En wil je op de hoogte blijven van wat ik maak en deel? 
Schrijf je dan in voor mijn Nieuwsbrief!

Ja, ik meld me aan
Voornaam
E-mailadres*


          


22 opmerkingen:

Stephanie zei

Wat leuk allemaal!
En wat goed dat je met hardlopen begonnen bent. Ik ben zelf ook van plan weer te beginnen zodra mijn knie het toelaat. Ik heb mij ingeschreven voor de colourrun in Vlissingen 5 km op 13 juni. Daar werk ik nu samen met de fysio naar toe! Een motivator kan ik af en toe goed gebruiken. Verder is mijn goal zsm werk te vinden, dat valt ook niet mee.
Ik vind je werk prachtig en ik blijf je volgen!!
Zet um op

Anoniem zei

Be Thankful for what you have, while striving for even better! Wat een mooie tekst Karin! Maar ook je teksten die je ons cadeau doet! Mooi voor mijzelf. Maar kan ze ook goed gebruiken voor vrienden/familie! Zo herkenbaar! Genoeg voornemens en wensen/doelen voor dit jaar! Ik hoop dit jaar toch echt meer energie in dingen te kunnen stoppen! Gezin en mijzelf! Zoals tijd voor leuke uitjes en knutseltime! Ik hoop dat ik deze energie mag ontvangen! Er dus sterker voor te staan als afgelopen jaar, ondanks de zorgen die we nog hebben! Jij ook succes met alles en een mooi 2015! Groeten, Helma

Verie - vvestywo.blogspot.com zei

Super leuk, Karin Joan! Je bedenkt steeds van die leuke dingen. Het dagboek-idee vind ik super, ga daar mee aan de slag!

Lieve-Groetjes,
Verie

Mirjam Batenburg zei

Hoi, juist voor mij zijn dit heel belangrijkere motivators. Na een hersenbloeding (juni 2013) heb ik het nodig om me ergens aan vast te houden, positief doorgaan met alles wat er op mijn pad komt. Dus zijn er uitspraken waar ik persoonlijk heel veel aan heb. Karin Joan ga zo door!!!

ikmaakhetzelfnu zei

Hoi,

Je voornemens delen met anderen doet de slaagkans vermeerderen!
Ik heb mijn goede voornemens ook op mijn blogje geplaatst:http://ikmaakhetzelfnu.blogspot.be/2015/01/goede-voornemens-2015.html

Nu doe ik graag mee met je weg gevertje want ik woon sinds 14 dagen met mijn kinderen op een appartement en wat extra leuke motivatie teksten kunnen we wel gebruiken!

Succes met alles wat je wil doen in 2015.

Groetjes Carla

Karin Joan zei

reactie per mail:
Ik vind je give away prachtig, en als ik ze zou winnen dan zal ik ze delen met mijn vriendinnen, zodat zij ook van het moois kunnen genieten.
Mijn wensen voor het nieuwe jaar zijn mijn hart volgen, en net zo creatief worden als jij, want je maakt prachtige dingen.

Maria

Iris zei

Lieve Karin, wat leuk weer allemaal. Heel veel succes met de voorbereidingen van jouw uitdaging.

Liefs,
Iris

♥Sanne zei

Hoi lieve K.J. Wat ga jij met sprongen vooruit.. En ik zat net je nieuwsbrief te lezen en ben er erg van onder de indruk. Echt een mooie stijlvolle en vriendelijke nieuwsbrief. Ik lees ook dat je het tegenwoordig erg druk hebt... Met mailtjes beantwoorden en weet ik wat nog allemaal :-) leuk dat het zo lekker loopt op je blog en shopje! Ik ben ondertussen verhuist, maar we hebben nog een hoop te doen... Vrijdag komen ze de vloer leggen.. Ik hoop daarna weer is wat foto's te maken en misschien op mijn blog te plaatsen... Als ik daar aan toe kom... O ja je nieuwe stijl word steeds cleaner zeg je... Bedoel je dan wat minder zoet? Zo blijft een mens steeds veranderen he. Ik vind het wel leuk... Zo heb je steeds een nieuwe serie kaartjes van verschillende stijlen... Ik ben al benieuwd waar je de volgende keer naar zal veranderen. Ik vond het ook leuk over je nieuwe voornemens te lezen... Ik probeer het hele jaar door goeie doelen te stellen voor mezelf en ons gezinnetje om aan te werken... Ik wens je veel succes met alles en ik hou je in de gaten hoor, ook al laat ik niet zo veel van me horen. Liefs Sanne X

Marjoleins Creations zei

Hoi Karen Joan,
wat een mooie woorden! Heel veel succes en bovenal Gods nabijheid bij het realiseren van deze mooie dingen.
Mijn wensen, dromen vielen in december heel erg in duigen. We zouden komend voorjaar een adoptiekindje mogen ophalen, maar helaas is het land dicht gegaan. Een flinke tegenslag, we zijn er erg verdrietig over. Maar ik geloof dat God een plan heeft!
Daarom moest ik nieuwe doelen maken en dat is...meer gaan schilderen in 2015. Om meer mensen blij te maken met een mooi schilderij, om de verwondering te verbeelden van Gods schepping, om mijn talenten meer in te zetten.
Ik kan dus wel wat motivatie gebruiken, als komt de grootste motivatie van mijn Hemelse Vader :-)
Liefs,
Marjolein

marieke zei

Je motivators zijn super. Niet alleen voor mezelf maar zeker ook voor anderen. Ik ben samen met mijn collega per 1-1-2015 mijn baan kwijt en we zeggen nu samen het gaat ons lukken. Dit na aanleiding van jou motivators. Buiten het zoeken naar weer een leuke baan wil ik dit jaar echt mijn best doen om het gezonder te leven nu wel vol te houden. Het is me vorig jaar een paar maanden gelukt en met jou motivators moet het toch zeker gaan lukken.
Al zou ik ze dan niet winnen en kunnen delen met mijn collega en andere mensen dan komen ze hier zeker wel in een lijstje.
Jou wil ik zeggen, blijf door gaan met wat je doet. Je maakt leuke dingen. Ik vind het altijd leuk om weer te zien wat je nu weer hebt gemaakt.

Suzan zei

De motivators zien er mooi, fleurig en inspirerend uit. Ik kan dit zetje in mijn rug wel gebruiken. Na een jaar lang werkzoekende te zijn, zakt de moed weleens in mijn schoenen. Vele sollicitaties waren niet voldoende om aan de slag te komen. Met jouw motivators kan ik telkens de inspiratie lezen om vol te houden.
Mijn plan is minimaal een keer per week te solliciteren en mijn doel in een leuke parttime baan. Op naar een nieuwe baan in 2015!

Anoniem zei

Hai Karin Joan, wat een gave motivators heb je ontworpen! Het maakte mij helemaal blij! Diverse tekstjes heb ik uit gesneden met mijn silhouette, en op lijstjes geplakt voor in mijn eigen hobby kamer... ter motivatie! Ik zou graag meedoen met je give AWAY, omdat ik iemand daar heel blij mee maak! De zoon van mijn partner is onlangs gescheiden. Door heel veel moeilijkheden is zijn huwelijk kapot gegaan. Hun dochtertje bleek het syndroom van Rett te hebben, kort nadat zij dit te horen kregen, moest zijn vrouw stoppen met werken om de zorg op zich te nemen. Een maand daarna verloor hij zijn baan. Door verslavingsprobleem waren er veel schulden ontstaan. Hun huwelijk kon daar niet meer tegen op. Zijn vrouw ( haar naam noem ik hier liever niet) is door een hel gegaan. Door de omstandigheden is hij weer aan de verslavingen ten prooi gevallen, en daardoor is hij ontoerekeningsvatbaar te werk gegaan. Haar lastig gevallen, mishandeling etc. Zij heeft sinds kort een nieuw aangepast huisje, wat nog voor een groot deel ingericht moet worden. Het zou zo leuk zijn om haar te verrassen met jou motivators..... om haar een hart onder de riem te steken.
Lang verhaal... maar ik gun het haar zo! Lieve groetjes, Gerjaan

Unknown zei

Perfecte timing KJ!! Ik ben gelijk aan de slag gegaan. Kijk maar eens op mijn blog: http://mystyleiscreativestyle.blogspot.nl/2015/01/een-goede-start.html

Karin Joan zei

Wat een geweldige reacties allemaal, dank jullie wel!!! Ik trek straks de winnaar en blog er dan over.

Karin Joan zei

@Stephanie: Wat stoer dat je de colourrun gaat doen! dat wordt een hele prestatie waar je trots op zult zijn. HET GAAT JOU LUKKEN!!

@Helma: ik wens je alle energie toe die je nodig hebt. Om volop van je mooie gezinnetje en iedere dag te kunnen genieten.

@Verie: top! ik zie graag weer fotootjes!!

@Mirjam: wauw, you're a survivor! Respect, Mirjam!! Heel blij dat ik jou een beetje bemoedigen mag.

Karin Joan zei

@Carla: tjonge, Carla, dan ga jij door een hele pittige tijd... Ik wens je heel veel sterkte toe in alles dit jaar.

@Maria: zo fijn om je te mogen inspireren, dankjewel!

@Iris: thank you!!

@Sanne: hooooi!!! Sanne! WAt leuk om van jou te horen!! Je zult wel weer iets heel moois van je nieuwe huisje maken.
Ja, mijn stijl wordt niet perse altijd minder zoet (ik houd nog steeds van schattig) maar wel meer modern, minder brocante en shabby chic.
Superleuk te horen dat je mij in de gaten houdt. Heb je nog een nieuwe blog? Ik probeer je vorige blog binnenkort nog eens op te zoeken.

Karin Joan zei

@Marjolein: dat is heftig... ik weet van vrienden wat een offer het is om het hele proces van adoptie door te gaan, dus dit is dan zeker een flinke klap. Vader God kennende doet Hij boven bidden en bedenken, dus hoop op nog mooier dan je deed.
Ik ben nu wel nieuwsgierig naar je schilderijen. Als je eens wat wilt laten zien, graag!

@Marieke: heel pittig, waar je nu doorheen gaat zeg! Dat vraagt veel van je positieve instelling. Ik ben heel blij te horen dat mijn Motivators je daar een beetje bij helpen, voor jullie beiden. Ik hoop dat je ondanks alles, heel succesvol zult zijn in je zoektocht. Dat deze tegenslag zal leiden tot iets verrassend moois...you never know...
Bedankt voor de lieve woorden terug! Dat doet mij heel goed :-)

@Suzan: ik heb respect voor je! Zo te horen heeft deze crisis je er niet onder gekregen en daar mag je trots op zijn. Natuurlijk raak je wel eens ontmoedigd, je bent nu eenmaal mens. Maar wat een vechter ben je dan toch om na dat alles toch zo'n uitspraak te doen voor 2015! Je bent al een stapje dichterbij je nieuwe baan!

Karin Joan zei

@Marjolein: dat is heftig... ik weet van vrienden wat een offer het is om het hele proces van adoptie door te gaan, dus dit is dan zeker een flinke klap. Vader God kennende doet Hij boven bidden en bedenken, dus hoop op nog mooier dan je deed.
Ik ben nu wel nieuwsgierig naar je schilderijen. Als je eens wat wilt laten zien, graag!

@Marieke: heel pittig, waar je nu doorheen gaat zeg! Dat vraagt veel van je positieve instelling. Ik ben heel blij te horen dat mijn Motivators je daar een beetje bij helpen, voor jullie beiden. Ik hoop dat je ondanks alles, heel succesvol zult zijn in je zoektocht. Dat deze tegenslag zal leiden tot iets verrassend moois...you never know...
Bedankt voor de lieve woorden terug! Dat doet mij heel goed :-)

@Suzan: ik heb respect voor je! Zo te horen heeft deze crisis je er niet onder gekregen en daar mag je trots op zijn. Natuurlijk raak je wel eens ontmoedigd, je bent nu eenmaal mens. Maar wat een vechter ben je dan toch om na dat alles toch zo'n uitspraak te doen voor 2015! Je bent al een stapje dichterbij je nieuwe baan!

Karin Joan zei

@Gerjaan: och... Ik weet bijna niet wat te zeggen, Gerjaan... wat hebben mensen soms toch een gevecht te leveren. En dat geldt in dit verhaal vast voor jullie allemaal: jij en je partner, de zoon van je partner, zijn dochtertje en natuurlijk de moeder... Het zou geweldig zijn als je haar hiermee kunt bemoedigen. Dat kan ze zeker wel gebruiken...

Karin Joan zei

@Carla: gezien! superleuk dat je zelf al aan de slag bent gegaan. Heerlijk crea!

Hilja zei

Waarom ik graag de motivators wil. Ik ben in 2014 40 kilo afgevallen en ik zou in 2015 nog graag 30 kilo kwijt willen. Dit wil ik gaan bereiken door de gezonde weg die ik heb ingeslagen door te zetten. Dit betekend gezond en met mate eten en drinken en veel sporten. Meestal gaat het goed hoor omdat ik weet waar ik het voor doe. Maar soms heel soms zou ik van alles wel willen eten wat niet gezond voor mij is. Daar zouden de motivators mij in kunnen bijstaan om ze op bepaalde plekken in huis op te hangen. Zodat ik weer weet waar ik mee bezig ben en om door te zetten.

Karin Joan zei

@Hilja: waaauw! zoveel?! RESPECT!! daar kunnen we allemaal veel inspiratie uit trekken. Mijn complimenten voor wat je al bereikt hebt, Hilja. Dan gaat de rest jou ook lukken!
Je reageerde net na de trekking van de ' winnaar' , maar natuurlijk ben je vrij om van de Motivators gebruik te maken om je te helpen jouw mooie doel voor 2015

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...