25 december 2014

KerstgroetjesGeweldige feestdagen toegewenst!!
veel liefs,
van mij en mijn gezinnetje!

Kerst is voor mij het moment om te delen met familie en vrienden. Maar zeer zeker ook om te vieren dat Jezus is gekomen en mijn eigen leven totaal op z'n kop heeft gezet. Of moet ik zeggen, juist recht overeind?! hihi. I love God!

Ik heb met een geweldige band de worship in mijn kerk mogen leiden op kerstnacht. En dat was super!!


En op 1e kerstdag heb ik kostbare tijd mogen doorbrengen met het gezinnetje en ouders.2e kerstdag staat in het teken van nog meer lieve familie en 3e kerstdag (ja, die vier ik al jaren! :-) mag ik samen met een geweldige vriendengroep delen in een heerlijk kerstdiner.

HOE HEB JIJ JOUW KERST INGEVULD?
leuk om ook van jou te horen!


Hartelijke groetjes
en tot een volgend project,4 opmerkingen:

Aartje zei

Mooi om te zien dat jij kerst op zo'n prachtige manier hebt ingevuld. Mooi ook om te zein dat geloof daar een belangrijke plek in neemt. Wij vieren op 1 e kerstdag altijd een allemansviering met heel veel kinderen in onze kerk. Ik mocht dawr dit jaar het verhaal voor mijn rekening nemen. Hoewel helemaal niet fit, hebben we het tot en mooi resultaat weten te brengen. Rest van de dagen wordt dus maar en beetje uitzieken en wat rondhangen denk ik.
Groeten, Aartje

Elizabeth zei

kerst is nu al bijna voorbij, maar evengoed een gezegende tijd samen

Bibi zei

1e kerstdag doorgebracht met mijn schoonfamilie na een kerstdienst in de kerk en 2e kerstdag met mijn familie doorgebracht en derde kerstdag even lekker helemaal NIETS!

Anoniem zei

Dat klinkt heerlijk en wat zag je er mooi uit!! Je zoon is ook echt een knapperd..

Mijn eerste kerst gingen we naar familie van mij en mijn vriend en gourmetten we bij mijn opa en oma. 2e kerst gingen we sochtends klussen in ons nieuwe huis en gingen we savonds eten bij mijn schoonouders..

Liefs

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...