12 december 2015

WIN een Workshop Schrijven met PenseelIK GEEF WEG: WORKSHOPS SCHRIJVEN MET PENSEEL!!!
Yeaaahhh!!! lang verwacht, eindelijk daar! 

Mijn Online Workshop Schrijven met Penseel opent op woensdag 16 december!!!
Je kunt je dan inschrijven t/m 23 december.
De prijs zal zijn: €14,95 


maar...
JIJ KAN EEN PLEKJE WINNEN!!
Ik geef 2 plekjes weg hier op mijn blog!

ZO DOE JIJ MEE:
1) DEEL dit bericht (op jouw blog of met anderen per mail)
2) REAGEER: beantwoord: waarom wil jij deze workshop winnen? (en vertel hoe je dit hebt gedeeld)
3) MELD JE AAN voor mijn GRATIS nieuwsbrief hier: http://bit.ly/schrijvenmetpenseel (sta je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief? dan hoef je dit niet nog eens te doen!)
SPANNEND!!!!

Ik maak de winnaars bekend in mijn nieuwsbrief vanaf 16 december!!
Ik kalligrafeer en ‚handletter’ al jaren. In voorgaande projecten liet ik er al wat van zien in video's. Steeds vaker kreeg ik de vraag: kan ik ook zo leren schrijven? Nou… aangezien ik toevallig ook al 15 jaar ervaring als leerkracht heb, zou dat wel moeten kunnen! Dus het werd de hoogste tijd voor een workshop Schrijven met Penseel. En nu is het dan eindelijk zover en jij kunt meedoen! Het is een online workshop en komt op woensdag 16 december 2015 beschikbaar. Dan zal het slechts 7 dagen open zijn voor inschrijving.

De winnaars maak ik vanaf 16 december bekend  in mijn informatie en inspiratie nieuwsbrief: als je je hebt aangemeld voor de kerstlabels, dan ontvang je die nieuwsbrief ookHartelijke groetjes
en tot een volgend project,         

32 opmerkingen:

Unknown zei

Yeaaaaah! Eindelijk is hier de mogelijkheid om mooie posters zelf te kunnen tekenen! Ik dacht dat letters alleen geschreven konden worden, maar nu gaat een wereld voor me open. Penselen zijn al gekocht en ik zit klaar :) heel graag doe ik mee met Karin Joan!

Rianne zei

Ja, zeker ik wil graag winnen. Dus ik probeer alle ingangen. Bedankt voor deze leuke actie.

Marjoleins Creations zei

Heeeeel graag! Zooo leuk!

Marjoleins Creations zei

Heeeeel graag! Zooo leuk!

Anoniem zei

zou het super leuk vinden als ik de workshop zou winnen.
Want ik kan totaal niet overweg, met een penseel.
Dus ik kan nog heel wat leren.
groetjes Maria.

Nicole Parmentier zei

Ik ben een enorme letteringfreak en oefen al veel met stiften en pennen maar penselen vind ik nog een beetje 'eng'. Ik hoop via de workshop deze drempel ook te kunnen nemen. Zin in!!

Willeke zei

Hoi hoi,
wegens mijn ziekte zit ik momenteel heel veel alleen thuis, deze workshop zou een superleuke afleiding zijn :-)
Ik wens je gezellige feestdagen en bedankt voor deze leuke actie !

Groetjes van Willeke

Gea Kramer zei

Wat super leuk! Ik maak veel tekstborden en gebruik dan vaak plaatsjes of teksten van Internet. Het zou toch super tof zijn als ik deze zelf zou kunnen maken met "schrijven met penseel"?!

Unknown zei

leuk deze actie
ik doe hier graag aan mee
succes met alles

Gea Kramer zei

Wat super leuk! Ik maak veel tekstborden en gebruik dan vaak plaatsjes of teksten van Internet. Het zou toch super tof zijn als ik deze zelf zou kunnen maken met "schrijven met penseel"?!

Claudia zei

Ik kalligrafeer al jaren en ik zou deze techniek graag willen leren. Waarom? Omdat ik op de sluitingsdatum de 23e jarig ben. succes. Groetjes, Yvon

Sheanko zei

Eindelijk! Ik heb zelf niet zo'n mooi handschrift.
Soms kan ik in de winkel iets wat ik op mijn boodschappenlijstje heb geschreven niet meer ontcijferen
en kom er dan pas thuis weer achter wat dat ik had moeten kopen.
Ik ben daarom benieuwd of juist ik ook met een penseel kan leren schrijven! Het lijkt mij superleuk om te doen!

Unknown zei

Een super toffe give away ! Ik ben verleden jaar gestart met kalligrafie maar schrijven met penseel kwam nog niet aan bod. Vandaar mijn reactie op deze blog en via mail gedeeld. Jouw nieuwsbrieven zijn ook altijd leuk om te ontdekken.

Unknown zei

Waarom? Omdat het me geweldig lijkt om zulke prachtige teksten te kunnen schrijven en daarmee mooie quotes en kaarten te maken voor de mooie mensen om me heen <3

margo zei

zal zo graag de workshop willen winnen lijkt mij fantastisch als je zulke mooie teksten kan schrijven met een penseel

Unknown zei

gebruik makend van elke mogelijkheid..... ook hier natuurlijk mijn reactie. Zo gaaf lijkt me dit.

Jenna zei

Wauwww wat lijkt me dit supergaaf om te leren en kunnen zeg!!Ik ben al een tijdje op zoek naar een nieuwe hobby,dus dit zou een geweldig opstapje zijn naar een nieuwe fase in mn leven :)Ik ga dit meteen doorsturen naar mn zussen die ook houdeb van leuke creatieve dingen..Liefs Jenna

Jenna zei

Ps:Ik krijg jouw nieuwsbrief via een ander emailadres dan dit google-account

jandokan zei

Wat een super workshop... Ik ben al een tijdje hier naar opzoek.
Ik probeer om het bericht op mijn blog te delen (maar lukt nog niet echt!)
Ik blijf in ieder geval op de hoogte via jouw nieuwsbrief...
en als ik hem niet win, geef ik me toch op 😉

Groetjes Anja

jandokan zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
jandokan zei

Het heeft even geduurd,
Maar via een omweg heb ik het toch op mijn blog kunnen plaatsen

Kelly zei

Wat een gave give away! Ik heb dit bericht meteen via de email doorgestuurd naar mijn creatieve vrienden (en de wat minder creatieve..;) Wat wil ik dit graag leren om mooie uitspraken te kunnen schrijven en om mijn kaarten van een zelfgeschreven tekst te voorzien.

Martine zei

Lijkt mij super leuk om te kunnen schrijven met penseel en jou te helpen je workshop verder te ontwikkelen. Ik zou deze techniek graag willen toepassen bij project life en kaarten die ik maak.

Unknown zei

Wat heb je toch weer een leuke workshop bedacht en het lijkt me super om deze te winnen. Zie ook mijn reactie op Facebook. Lieve groetjes, Monique

Unknown zei

Hoi Karin Joan, wat geweldig leuk deze kans op een plekje in jouw schrijven-met-penseel-workshop! Ik doe heel graag mee!! Ben heel graag creatief bezig.. lekker thuis aan de eettafel. En zo zijn veel van jouw ideeën ook heel praktisch te doen, dat vind ik heel fijn en inspirerend! Schrijven met Penseel lijkt me geweldig! Voor cadeautjes, leuke labels, kaartjes... ik doe dus heel graag mee en heb het ook gemaild naar vriendinnen!

Wendy's Mhaaksels zei

Superleuk! Lid van je nieuwsbrief ben ik al langer ;)
En ik hou van quotes en doe aan snailmailen en die twee combineer ik graag maar dat zou ik het liefste doen in eigen mooie geschreven letters waar ik dan anderen weer blij mee kan maken via de post. Ik zou graag winnen zodat ik eindelijk zelf mooie quotes kan schrijven en veel mensen met gezellige post blij kan gaan maken.
Groetjes, Wendy

marenmat zei

Zooooo leuk dit! Gedeeld natuurlijk en waarom wil ik deze workshop graag winnen??? Omdat het me zo geweldig gaaf lijkt om te kunnen, maar het lijkt he-le-maal nergens op als ik het probeer.... Alle tips en trucs zijn dus welkom!

Groetjes Marlies

Bianca de Jong zei

Dit lijkt me wel heel gaaf om te winnen! Moest mijn vorige hobby aan de wilgen hangen maar ben altijd wel zoekende naar iets leuks en creatiefs. Ik kleur tegenwoordig graag en het schrijven met penseel had ik ook al paar keer bekeken maar weet niet goed waar te beginnen. Dit lijkt me een mooie start en leuk te combineren met kleuren! I hope so!!
Succes allemaal!

Carola zei

Ohhh dit lijkt me super leuk en ik zou heel graag een plek winnen. Ik probeer altijd iets van een tekst of quote aan mijn art journal pagina of mixedmedia werk toe te voegen maar ik vind mijn handschrift niet mooi dus dit zou een perfecte aanvulling zijn. Ik heb dit bericht gedeeld op pinterest

Mariken zei

Lijkt me een geweldige workshop! Ben gek op mooie letters en schrijven...gaaf!!

Unknown zei

Hey Karin Joan!
Ik vind het zooooo leuk dat je deze workshop gaat starten! Het lijkt me onwijs gaaf om net zo goed(of iets minder) als jij te kunnen schrijven en daar zoveel plezier aan te beleven! Ik ben druk bezig met het maken van etuis voor anderen, ik heb daar een fb-pagina voor gemaakt, het lijkt me leuk om daar zelf geschreven berichtjes op te posten! Ik deel dit bericht op fb en op pinterest! Ook stuur ik een leuke mail naar vriendinnen. Lieve groetjes en veel succes Marileen!

Karin Joan zei

DEELNAME VOOR DE VERLOTING IS BIJ DEZE GESLOTEN!! Ik trek later op deze dag de winnaars en maak deze in mijn nieuwsbrief bekend. Iedereen BEDANKT VOOR HET MEEDOEN!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...