10 augustus 2014

Washi Tape slingers, Borduur ringen, Notenbootjes en Deurstoppers

Allie

Hoi lieve ZELFMAKERS,

Terwijl ik op de achtergrond werk aan het volgende project van het online ZELFMAAK feestje laat ik je graag allerlei moois zien waar ik door geinpspireerd raak.
Hierboven als eerste de frêle  slingertjes van Allie. Gemaakt van dubbelgevouwen washi-tape aan elkaar genaaid op de naaimachine. Je kunt ook patroonpapier of cadeaupapier gebruiken en een draadje met lijm vastplakken. 
Waar zou jij zo'n minislinger voor gebruiken?


King Soleil
Mooi he?! Borduurringen waar mooie stof in gespannen is. Het zijn net mooie ronde canvasjes die een prachtige basis zijn voor een enkel borduurwerkje of handgemaakte bloem of gewoon een strik omdat de stof zelf al zo mooi is. Ze zijn van King Soleil op Etsy en zij verkoopt ze ook.Op zoek naar een snel en mooi cadeautje? Ik maakte deze print-knip-klaar Chocoladewikkel voor jou. Het woord Chocola schreef ik met de hand, bekijk dat hier. De download is te vinden op mijn downloadpagina

 Knot Magazine.

Ik vond deze noten-bootjes op Knot Magazine. Zo leuk als er materialen worden gebruikt die je eigenlijk makkelijk zou weg gooien. De combi van pastel en goud maakt het echt een leuke blikvanger op een feestje. Gebruik washi tape om de vlaggetjes te maken.  Met de namen van je gasten erop, staat het superleuk op je feesttafel!

Welke andere dingen die je gewoonlijk weggooit zou je zo kunnen gebruiken? 


Een deurstopper moet ook mooi zijn, toch?! Zakken van mooie stoffen met een hart erop en een zware vulling zijn handig en mooi. De binnenkant van de zakken hebben een ander patroontje dan de buitenkant. Mooi he?! Ik zag ze bij Kiran Singh

Waar zou je een deurstopper mee kunnen vullen? 


Morgen meer moois!
Vergeet niet mee te doen aan het 


Wil je toegang tot mijn GRATIS downloads?
 En wil je op de hoogte blijven van wat ik maak en deel? 
Schrijf je dan in voor mijn Nieuwsbrief!

Ja, ik meld me aan
Voornaam
E-mailadres*         
BewarenBewarenBewarenBewaren

1 opmerking:

Verie www.vvestywo.blogspot.com zei

De walnoten vind ik heel leuk om als naam kaarthouder te gebruiken voor het diner. Super, ook weer meegenomen hoor..hihi!!

Lieve-Groetjes, Verie

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...