19 maart 2013

Dankbaar - digitaal scrappen


Gisteren kwam ik thuis van een lange dag werken. Ik had groep 8 gedraaid en het was ook nog rapportenavond, dus het was laat geworden. Maar nu was ik weer lekker thuis. Fred was terug van een lang ski-weekend en had Jeremy van school gehaald. Ik stapte door de voordeur de gang binnen en hoorde hen in de woonkamer praten. Wat een prachtig geluid...

Ik ben gewoon stil blijven staan luisteren om te genieten van dit kostbare moment: thuis te komen waar je meest geliefde, meest kostbare, bijzondere jongens zijn: mijn Freddy en mijn Jemmy. Met een glimlach op mijn gezicht en een geweldig gevoel van binnen bad ik: Dank U wel voor deze geweldige zegen. 

handgeschreven met mijn Wacom Bamboo tablet

Dit gevoel van dankbaarheid wilde ik graag vormgeven in een lay-out. Ik ben het scrappen nog stapje voor stapje aan het ontdekken en deze keer deed ik het in digitale vorm. Ik werkte in Photoshop en gebruikte digitaal scrapbookpapier en 'embellishments' van de serie 'Caught on Camera' van Pink Paislee. Ik koop mijn digitaal materiaal bij Jessica Sprague. (misschien ook leuk voor jou, Hanny?) Daar kun je veel van de series die je in de winkel in papieren vorm vindt, digitaal kopen. De resolutie is heel hoog en er zit veel detail in. 

lettertype: Impact Label 
Aly, Yolanda en Aartje,
welkom als nieuwe volgers!

Bedankt dat je weer langs bent geweest. 
Geniet van je dag en vooral van de mooie dingen in het leven.
 Count your blessings, not your worries.
:-)

liefs,
KJ

detail in het digitaal papier
Ben jij ook creatief?
Ik kom graag bij jouw blog op bezoek,
laat je je adres achter?



Houd jij van craften?

Misschien vind je het dan leuk om mij te volgen.


of volg mij per mail,
vul je mailadres in, rechts in het menu >>


Bijschrift toevoegen

dit zijn alle papiertjes die ik in het digitale pakket kocht

en dit zijn de embellishments (elements)




12 opmerkingen:

Vera zei

ziet er tof uit zeg, net echt :)

mooie tekst ook!

groetjes vera

♥Sanne zei

Grappig dan kun je je papieren en versiersels keer op keer gebruiken.. of niet? Heel leuk. En het gezin is zeker 1 van de kostbaarste dingen die er zijn. Heel veel koestere en van genieten en inderdaad dankbaar zijn naar de insteller van het gezin, God.

Liefs Sanne

Unknown zei

Leuk, dat digitale scrappen!!! Mooi geheel zo en de kleuren zijn super mooi!!

Aartje zei

Wat heb je jouw mannen prachtig verwerkt in deze lay out. Dit digitaal scrappen is helemaal nieuw voor me, maar het ziet er geweldig uit.
Groeten, Aartje

♥Sanne zei

Hey KJ,

deze site kwam ik tegen

http://www.sherykdesigns-blog.com/search/label/Free%20Silhouette%20studio%20Files

kun je ook gratis papieren downloaden enzo. Hoop dat je er wat aan hebt

liefs sanne

Hann¥ zei

Wat mooi gemaakt Karin!
Ik heb meer dan 2 GB aan scrapmateriaal....ben in 2005 begonnen met kopen en tja dan zit je zo aan de 2 Gb haha...
Heel af en toe koop ik nog wel eens wat maar moet gewoon met mijn scrapkitjes aan de gang....meer dan de helft nog nooit gebruikt...zonde he?!
Het gezin is idd heel kostbaar....mijn mooiste "bezit" dit zet ik tussen aanhalingstekens want mijn bezit zijn ze natuurlijk niet....maar ik koester het met heel mijn hart
Liefs Hanny

Pleuntje zei

Je hebt het prachtig beschreven, iets om dankbaar voor te zijn inderdaad. En oei oei je bent nog maar net op weg met de papieren scrap en je hebt alweer een nieuwe hobby ontdekt. Straks wordt al je tijd opgeslurpt. Maar de digitale papiertjes zijn geweldig en helemaal jouw stijl.
misschien kun je zelfs digitale bestanden uitwisselen met andere digitale scrappers. X

Karin Joan zei

Hoi dames,
leuke reacties weer, dank je wel.

@Sanne
ja, digitaal scrapmateriaal gaat nooit op :-)
Ik ken de Silhouette Fills, dus ik ben benieuwd naar je link. Ga ik zo naar kijken.Dankjewel!

@Aartje
leuk om je iets nieuws te kunnen laten zien.

@Hanny,
zo herkenbaar, hihi: kopen kopen, niet gebruiken. Ik heb voor mijzelf ook gesteld: gebruiken wat ik heb!! (maar er blijven wel mooie nieuwe dingen bij komen hoor ;-)

@Pleuntje,
hihi, mijn hobbies slurpen al jaren. Maar ik krijg er ook heel veel voor terug hoor. Dat komt wel goed. Gekochte digitale bestanden uitwisselen is niet toegestaan, maar zelf gemaakte vind ik wel leuk om hier te delen.







Hann¥ zei

Klopt Karin er komen steeds weer mooie dingen voorbij en dan ZUCHT wil je het toch kopen....maar moet nu echt eerst mijn oude scrapkitjes nakijken hihi

Yolanda zei

Hoi Karin, allereerst wil ik je bedanken voor het achterlaten van een berichtje en dat je volgster bent geworden van mijn blog. HARTSTIKKE TOF!! Digitaal scrappen is helemaal nieuw voor mij, maar het ziet er wel fantastisch uit. Mooi gemaakt hoor!! En wat is dit prachtig papier!! Groetjes Yolanda B)

Unknown zei

Wauw Karin!! Wat ziet het er allemaal toch super mooi uit zeg! Het begint nu ook wel erg te kriebelen met dat digitale scrappen! Ik wou dat ik dat kon... ben al een poosje bezig met photoshop en dat gaat opzich wel goed alleen heb ik gewoon nooit leuke achtergrondjes enzo. Kan ik dat ook met dat bereiken??

Groetjes Willeke

Karin Joan zei

Hoi Willeke,

leuk dat ik je heb kunnen inspireren. Je kan het zeker bereiken:
bij Jessica Sprague kun je van de bekende merken digitale papier en elementen pakketten kopen voor een paar euro. Het is t meer dan waard.
klik hier: http://www.jessicasprague.com/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=295

en photoshop tutorials voor digitaal scrappen vind je op youtube ook volop. Ik leer graag van Kristina Werner.
http://www.kwernerdesign.com/blog/?cat=37
en op Youtube:
http://www.youtube.com/results?search_query=digital+scrapbooking+photoshop&oq=digital+scrapbooking+photoshop&gs_l=youtube.3..0l5.10433.13830.0.14934.18.10.0.8.8.0.72.518.10.10.0...0.0...1ac.1.lspWnN-roG0

zo! genoeg om een tijd mee voort te gaan :-) Ik hoop dat je een beetje geholpen bent zo. Als je iets hebt gemaakt, laat je t dan even weten? Ik ben altijd nieuwsgierig.

Veel succes ermee.

groetjes,
KJ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...