04 april 2014

Creatief zijn is...

Creatief zijn is rommelig!
Enneh…
ik ben HEEEEL creatief!!
hihi
(snappie m?!)


Ik maakte deze foto van een propje dat op mijn tafel lag toen ik aan het experimenteren was met aquarel in regenboogkleuren. Eigenlijk had ik ook een foto van mijn hele tafel moeten maken, maar misschien zou je niet geloven wat je dan zag! haha

Wat voor soort ZELFMAKER ben jij?
een hele opgeruimde?
 of net als ik:
wanneer ik klaar ben met maken en iets moois in mijn hand heb, kijk ik om naar mijn tafel en mijn vloer en zie ik die bestrooid liggen met snippers, draadjes, tubes verf, penselen, propjes keukenpapier, stiften, spatels, stempels, nog meer papier, een fototoestel, een ipad en een telefoon
 en dan denk ik:
 WOOW! 
wat is HIER gebeurd?!
wie heeft DAT gedaan?!?! 

herkent iemand dat…?
;-)

Doe je trouwens al mee met mijn GIVE AWAY?!
mis m niet!!


http://www.karinjoan.blogspot.nl/2014/04/give-away-zelfmaken-video-canvas-met-3d.html


Heb je mijn nieuwsbrief gisteren al gekregen?
Nog niet ingeschreven?

Wil je toegang tot mijn GRATIS downloads?
 En wil je op de hoogte blijven van wat ik maak en deel? 
Schrijf je dan in voor mijn Nieuwsbrief!

Ja, ik meld me aan
Voornaam
E-mailadres*         

5 opmerkingen:

Aartje zei

Hallo Karin Joan, ook ik ben heel creatief (lol), als ik bezig ben ruim ik niets, maar dan ook niets op en dat is dus echt een soort ontploffing als het klaar is. Dan denk ik altijd dat er toch eerst weer iets moet gebeuren voordat ik weer opnieuw kan beginnen.
Groeten, Aartje

Unknown zei

Ik herken het helemaal, dus ook heel creatief haha. Aangezien ik nog steeds in m'n woonkamer alles maak, is dus ook alles te vinden door de hele woonkamer heen en niet alleen 1 tafel :D Ben benieuwd naar het resulaat!
Groetjes, Claudia

Daphne zei

Nou en of ik creatief bent...............HEEEEEEEEEEEEEEL creatief zelfs whahahaaaa!!
Daarom ben ik ook zo blij met mijn hobby hoekje, daar kan ik alles laten liggen en als ik wat nieuws hebt aangeschaft kan ik dat daar op tafel leggen.
Zo af en toe ruim ik dan alles op en weet ik weer precies wat waar ligt.
Het nadeel is dat ik vaak eerst alles op moet ruimen omdat ik niet meer aan mijn tafel kan zitten door alle rommel, hi hi. Dan zit er een creatief idee in mijn hoofd en dat moet er dan uit, maar dan kan ik niet eens zitten en moet ik ruimen als een gek!
Ik ga nu even kijken naar jou Give Away, hij is TE leuk en mooi om aan mij voorbij te laten gaan.
Fijn weekend, Groetjes, Daphne

Verie www.vvestywo.blogspot.com zei

Hihi..ja Karin Joan dat heb ik nou ook, en soms laat ik het ook lekker zoals het is! Maar dan opeens krijg ik een op-ruim-woede en is alles in één keer weer netjes! Tja, creatief zijn is heerlijk, maar de rommel die ervan komt? Hihi..geniet er maar lekker van!

Lieve-Groetjes, Verie

keetje zei

Ik herken het helemaal. Als ik met iets bezig ben laat ik alles zo liggen voor de tijd dat mijn project duurt en op een gegeven moment ziet het er uit of er een bom ontploft is.
Gelukkig heb ik nu mijn eigen plekje boven zodat de eettafel tenminste netjes blijft. (Nou ja netjes? Er ligt nu weer het één en ander op waar ik mee bezig ben)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...