14 maart 2013

Sweet Roses


Voor mijn verjaardag, vorige maand kreeg ik mooie roze rozen van mijn lieve man en mijn lieve zoontje. En nu ik voor mijn verjaardag ook nog eens een 50mm lens en opzetflitser heb gekregen, kan ik zelfs in de avond mooie foto's maken.


Daar laat ik je dan ook graag van mee genieten. Ik vind het ook heerlijk om te experimenteren met typografie. Zo kan ik ook in woorden uitdrukken wat een foto voor mij betekent:
Sweet Roses, van mijn lieve mannetjes: It feels so good to be loved by you, Freddy en Jemmy. Wat ben ik bevoorrecht en intens gezegend...

10 opmerkingen:

Vera zei

Mooi zeg hoe je die tekst bij de (mooie!!) foto hebt verwerkt.

groetjes

vera

♥Sanne zei

Hey Karin Joan, wat prachtig die rozen met die tekst erin. Als je het zou uit printen op mooi papier kun je er een echt kaartje van maken... die zou je dan ook nog kunnen verkopen. Wat mooi die lens. Ik vind het altijd jammer als ik savonds eindelijk tijd heb om foto's maken en het is dan te donker. Heb nu wel een spiegelreflex camera gekregen van een vriend, maar moet nog veel mee oefenen. Leuk van je nieuwe styl. Ga je dan ook heel je intrieur veranderen of gewoon beetje bij beetje. Ik trek zelf steeds meer naar pastel kleurtjes toe. Je zou misschien met al je maaksels op een markt kunnen staan. Bedankt voor al je leuk, lieve reacties op mijn blog. Was helemaal verrast =)

liefs Sanne (zo mag je me noemen hoor)

Pleuntje zei

Prachtig die rozen en wat heerlijk om zo te experimenteren met allerlei technieken en stijlen. Ik heb ook je vorige berichten nog even doorgenomen.
Mooi ook de tekst op dat prachtige papier en je video's natuurlijk, die blijven leuk om te bekijken. Tot snel. X

Karin Joan zei

Hoi Dames,
dank je wel weer,
Sanne, ik antwoord wel weer op jouw blog.
Pleuntje, wat heb je een mooi nieuw logo!!

Yolanda zei

Een woord ... PRACHTIG! Echt heel mooie foto's Karin Joan. Ik ga me toch eens wat meer verdiepen in typografie. Blij dat jij zo verwend bent, anders hadden wij deze mooie foto's nooit te zien gekregen haha. Ik zag dat je ook op het blog van Stempelkraom een berichtje had achtergelaten, dank daarvoor. Ik maak met regelmaat kaartjes voor dit blog met Stampin Up produkten. Het is niet mijn eigen blog. Mocht je dat een keer willen bezoeken, dan kun je me vinden onder: http://wwwamomentoftime.blogspot.nl/. Zou ik leuk vinden, misschien tot blogs dan. Groetjes Yolanda B)

my way of living zei

Mooie rozen.
Je bent lekker verwend door je mannen met je verjaardag.
En hele mooie foto's.

gr. Anita

Hann¥ zei

Wat een mooie foto's heb je gemaakt Karin...een foto zegt vaak zoveel meer dan woorden kunnen zeggen...een foto voegt vaak ook nog net wat extra's aan wat woorden toe....
PRACHTIG!
Dank je wel voor je stukje tekst op je vorige post ;-)
Oh trouwens de engel op mijn blog heb ik niet zelf gemaakt....heb hem al wat jaartjes in mijn bezit ;-)
Dank je wel trouwens voor al je reactie's vandaag op mijn blog :-))
Fijne avond Karin..
Lieve groetjes,Hanny

Lisanne van de Klift zei

Wat een mooie foto`s en fijne cadeaus! En prachtige blessings!

Liefs Lisanne
lisannevandeklift.blogspot.com

Unknown zei

Mooie foto's meis! Ik vind de tekst erbij ook heel erg mooi! Ik heb zelf een spiegelreflex camera, maar moet er erg aan wennen. Echt mooie foto's maken lukt nog niet zo goed.

Unknown zei

Mooie foto's meis! Ik vind de tekst erbij ook heel erg mooi! Ik heb zelf een spiegelreflex camera, maar moet er erg aan wennen. Echt mooie foto's maken lukt nog niet zo goed.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...