09 november 2016

#coldfoiling Live online Demo






Kom jij deze donderdagavond 10 nov. ook meekijken om 20:30?! dan geef ik een live sessie over #coldfoiling. Ik laat jou zien hoe je folie aan kunt brengen op bijna ALLES!! Je kunt live meekijken op mijn persoonlijke facebook-pagina, Met leuke actie! (even vrienden worden: KLIK HIER) Vergeet je niet in te schrijven voor mijn nieuwsbrief, dan krijg je meer nieuws en een uitnodiging. 



En als je er onverhoopt niet bij kunt zijn donderdagavond 10 nov, houd dan zeker mijn nieuwsbrief in de gaten!! Daarin vertel ik je achteraf of er nog een herhaling komt en waar je de video van 10 nov. kunt zien.

ik zie je graag donderdagavond!! #zinin


Ja, ik meld me aan
Voornaam
E-mailadres*






Hartelijke groetjes
en tot een volgend project!




         
dit veld niet invullen s.v.p.

2 opmerkingen:

marije zei

Waar staat de video? Kan hem nergens vinden 😢

Conley Tiffany zei

Ik zag opmerkingen van mensen die hun lening al van meneer Pedro hadden gekregen en ik besloot om onder hun aanbevelingen een aanvraag in te dienen. Slechts 5 dagen later bevestigde ik mijn lening op mijn bankrekening, een totaalbedrag van $ 850.000,00 waar ik om vroeg. Dit is echt geweldig nieuws en ik adviseer iedereen die een echte leningverstrekker nodig heeft om via hun e-mail een aanvraag in te dienen: pedroloanss@gmail.com. Ik ben nu blij dat ik de lening heb gekregen waar ik om vroeg.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...