05 oktober 2016

Doe@ding Demodagen herfst 2016

14470599_1836159443280643_322805455724494575_n

Afgelopen vrijdag en zaterdag heb ik een geweldige tijd gehad op de Demodagen van Doe@ding in Spijkenisse. Was jij er ook? Er was zoveel moois te zien en te doen op het gebied van kaarten, stempels, kleuren en natuurlijk: Schrijven met Penseel! Want samen met een stel geweldige cursisten, liet ik ook zien hoe je kunt Schrijven met Penseel en wat je nog meer kunt doen met de leuke materialen de wij gebruiken.Live Videos

Heb je het gemist? Ik was tijdens de demodagen ook live op Facebook! De kwaliteit is helaas niet overal even goed, maar  ik heb de videos en foto’s toch voor jou bijeen geplaatst, zodat je wat sfeer kunt proeven.
Wil je voortaan mijn live videos niet meer missen? Doe dan een Facebook vriendschapsverzoek hier: http://bit.ly/KJ-prive-fbin de volgende video laat ik je tevens een sneak peek zien van de stempels die ik voor Marianne Design heb ontworpen. In de komende tijd krijg je van mij steeds meer daarvan te zien.
KJ-Maker-Sets

Tijdens de demodag liet ik de KJ-Maker-sets zien, die ik heb samengesteld op grond van een leuk project: je kunt dan meteen aan de slag en er nog veel meer mee. Makkelijker en voordeliger dan alle spullen los kopen.

De sets staan op veler verzoek, inmiddels ook in de webshop van Doe@ding. We hebben overal beperkte aantallen van, dus als je ze wilt, moet je er vlot bij zijn. Een is er al uitverkocht en die komt waarschijnlijk pas met de PaperPassion Beurs weer beschikbaar. Klik hier http://bit.ly/KJ-Maker-sets om de KJ-Maker-sets te bekijken
Wil je toegang tot mijn GRATIS downloads?
 En wil je op de hoogte blijven van wat ik maak en deel? 
Schrijf je dan in voor mijn Nieuwsbrief!

Ja, ik meld me aan
Voornaam
E-mailadres*
Hartelijke groetjes
en tot een volgend project!
         
dit veld niet invullen s.v.p.
BewarenBewaren
BewarenBewaren

1 opmerking:

Blogger zei

Did you know that you can create short links with AdFly and get cash for every click on your short urls.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...