05 november 2015

Silhouette Snijplotter: mijn projecten en sjablonen


Ook al heb ik al lange tijd geen Silhouette project meer gemaakt, toch krijg ik nog steeds vaak vragen van jullie. Om eea even makkelijk te beantwoorden, zet ik eea bij deze even op een rijtje. Wel zo handig voor jou. 

Dus bij deze: al  mijn projecten en alles over sjablonen mbt de Silhouette Snijplotter. Heb je nog meer vragen? Stel ze hieronder en ik probeer ze te beantwoorden.
Wat is een Silhouette Snijplotter?
De Silhouette is een apparaat dat eenvoudige en complexe vormen kan snijden uit dun materiaal, zoals papier, cardstock, vynil, stof en dun fineer of plastic. De Silhouette wordt aangestuurd door software die je op je pc installeert. Ik kocht mijn Silhouette bij Creabest. Zij geven ook workshop en weten er verder alles vanaf. Voor technische vragen kun je het beste bij hen zijn.
http://www.creabest.nl/silhouette/silhouette-home.htmlIk heb geen Silhouette, kan ik sjablonen bij jou kopen?
Nee, helaas, ik verkoop geen sjablonen (misschien in de toekomst :-)
Maar met de aanwijzingen die je hieronder vindt, kun je wel eenvoudig sjablonen laten maken door iemand die een Silhouette snijplotter heeft. Je vindt die geweldige mensen (bijna allemaal dames :-)  hier: https://www.facebook.com/groups/Studiopatronen/Hoe maak je een Silhouette sjabloon?
Hieronder vind je een overzicht van mijn projecten waarin ik met sjablonen gewerkt heb. In de verschillende projecten laat ik verschillende manieren zien om sjablonen te maken. Mijn favoriete manier is:
- snijden uit overheadtransparanten (hier te koop)
- Silhouette snij-instellingen: als cardstock, maar dan mesje op stand 3)
- gebruik snijmatWaar vind ik jouw Silhouette projecten?
Ik heb ze hieronder allemaal handig op een rijtje gezet voor jou, klik maar door.
Als je staat ingeschreven voor mijn nieuwsbrief, dan heb je ook automatisch toegang tot de gratis downloads die bij veel van de projecten horen.

en je ontvangt direct toegang tot mijn gratis downloads en freebies!
Daar vind je ook al de sjablonen die ik gratis weggeef! Scroll verder naar beneden om alle videos van deze projecten op een rijtje te zien.


Bekijk hieronder mijn VIDEOS voor inspiratie en instructies!
Abonneer je HIER op mijn YOUTUBE kanaal

Hartelijke groetjes
en tot een volgend project,         

1 opmerking:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...