09 januari 2015

Wat mij het meest raakte...


Hoi lieve allemaal,

Begin deze week deelde ik met jou 7 motivators die je GRATIS kunt downloaden. Bekijk ze hierEn zoals beloofd zou ik de Motivators die ik zelf heb gemaakt, weggeven.
Dus vanavond trek ik de winnaar. En winnaar is een beetje raar woord in deze, omdat het niet echt voelt als een feestelijke gebeurtenis. Ik heb jou gevraagd om jouw verhaal of dat van iemand anders te vertellen. En dat deden een aantal van jullie. Geweldige, bijzondere en allemaal unieke verhalen van wat er bij jullie speelt. Bedankt dat je dat zo open hebt gedeeld. Het helpt mij ook om extra dankbaar te zijn voor alles wat er goed gaat. Ik heb op al jullie kostbare verhalen ook gereageerd.

Mijn reacties op jullie reacties 
(klik op de afbeeldingen om te vergroten)


Aan: Stephanie, Helma, Verie, Mirjam, Carla, Maria, Iris, Sanne:

Aan: Marjolein, Marieke, Suzan

Aan: Gerjaan, Carla

Alle verhalen kun je hier lezen
(scroll dan helemaal naar beneden)

Ik wist dat ik het mezelf moeilijk zou maken door te zeggen dat ik de give away geef aan het verhaal dat mij het meeste raakt. Het is veel makkelijker om blind een nummer te trekken. Maar dat wilde ik in dit geval niet doen. Dus ik las alles en beleefde jouw verhaal. En eigenlijk zag ik een grote gemene deler:
Jullie zijn vechters!!
Ondanks alle aanvechtingen, alle stormen, alle tegenslag, zeg je toch iedere keer weer: ik ga door, ik kies ervoor om weer te hopen! Geweldig.... Zo'n voorrecht dat jullie langskomen om  mijn blog te lezen. En een nog groter voorrecht om je dan ook een beetje te kunnen steunen in jouw strijd.Maar ik moest een keuze maken. En mijn keuze viel op het verhaal van Gerjaan. Omdat er zoveel kostbare mensen (en zelfs een kindje) op zo'n intense wijze bij betrokken zijn. Dat moet veel pijn doen... Het is zoveel 'makkelijker'  om degene die pijn veroorzaakt buiten je vrienden/familiekring te hebben. Maar als je die zo dichtbij hebt staan, dan lopen liefde en verdriet, boosheid en begrip, medelijden en frustratie door elkaar heen. En dat moet echt moeilijk zijn. En desondanks hoor ik in Gerjaans verhaal geen veroordeling. Zo mooi, zo bijzonder... zo waardevol.Lieve Gerjaan,
ik ken jou niet persoonlijk, maar de manier waarop jij de situatie omschrijft, laat wel zien dat je iemand bent die heel kostbaar is voor jouw gezin en in deze situatie. Ik wens je heel veel sterkte en wijsheid toe in deze en ik bid dat jullie samen zullen winnen in dit gevecht.
Wil je mij jouw adresgegevens mailen? Dan stuur ik jou graag mijn Motivators toe: KarinJoan@gmail.com


Lieve iedereen,
In welk gevecht je ook zit en welke mooie plannen je ook hebt voor 2015: ik wens je heel veel goeds toe voor dit jaar. De GRATIS downloads zijn voor jullie allemaal!
Dit is er eentje: Het gaat mij lukken! (klik om te downloaden)
En alle andere vind je achter mijn nieuwsbrief-inschrijving.

Print ze uit, hang ze op, geef ze weg
en maak van 2015 het beste jaar tot nog toe!
Wil je toegang tot mijn GRATIS downloads?
 En wil je op de hoogte blijven van wat ik maak en deel? 
Schrijf je dan in voor mijn Nieuwsbrief!

Ja, ik meld me aan
Voornaam
E-mailadres*


          

4 opmerkingen:

Aartje zei

Hallo Karin Joan, ik denk dat jouw motivators op een hele goeie plek terecht gaan komen!
Groeten, Aartje

Unknown zei

Gefeliciteerd Gerjaan!
Ik weet ook zeker dat deze kaartjes op een zeer goede plek gaan komen!

Groetjes,
Carla H

Anoniem zei

Lieve Karin Joan en mede bloggers,
Wat een mengeling van emoties ging er door mij heen toen ik las dat "ik" de gene ben geworden die iemand blij mag gaan maken met de mooie motivators!!! Blijdschap, verdriet, maar ook verwondering, dat er, op zo'n wonderlijke wijze wordt gezorgd! Steeds weer verbaas en verblijd ik mij er over, dat onze lieve Vader heel bijzondere wegen heeft om zijn werk te doen. Ook in het "winnen"van deze give away, zie ik weer Zijn leiding. Mag ik jullie dan ook via deze weg vragen om dit gezinnetje, waar de motivators heen gaan, in jullie gebeden mee te nemen, en het aan Hem voorleggen, die toch wonderen kan verrichten!!!! Zij hebben het zo hard nodig... Hij, zij, het gehandicapte dochtertje van 4, en het zoontje van 1 jaar.
Ook de mensen om hen heen kunnen wel een steuntje gebruiken.... Familie, vrienden... we zijn er allemaal stuk van, en zoals Karin Joan al zei, zo snel geneigd om te oordelen en veroordelen..... Juist diegene die door de meeste het hardst wordt veroordeeld, heeft onze gebeden het hardste nodig!!!!
Ik heb ook de verhalen gelezen van de mededingers... pfffff, wat een ellende moet een mens soms doormaken, maar weet dat er een Vader is die ook jullie erdoor zal slepen. Stel je vertrouwen op de Heer, en Hij zal het maken!!
Lieve groet, Gerjaan

Verie www.vvestywo.blogspot.com zei

Wat een mooi blogbericht, Karin Joan! Gefeliciteerd voor Gerjaan! Onze kamer heb ik gistermorgen lekker op z`n kop gehad en jou teksten heb ik gebruikt. `k Moet nog foto`s maken, dus je ziet ze vanzelf langs komen op mijn weblog.
Fijn weekend en

Liefs,
Verie

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...