14 september 2013

Pinspiratie: Kraft enzo...

Hoi allemaal,

Deze keer laat ik je graag meegenieten van de inspiratie die ik op Pinterest heb opgedaan. Daarbij vind ik het heel belangrijk om de originele bronnen zoveel mogelijk te vermelden. Helaas zijn niet alle foto's terug te traceren. Maar daar waar mogelijk moet je zeker even doorklikken naar deze geweldige labels: Style me PrettyDesign Label


source unknown - please let me know if you do.

Kraft is het Duitse woord voor kracht. Het is papier dat van origine gefabriceerd wordt door hout te vermalen en koken tot pulp waarbij specifieke chemicaliƫn zorgen voor de karakteristieken van het papier. Meer lezen http://en.wikipedia.org/wiki/Kraft_process.

source: Style me Pretty
Kraftpapier heeft als eerste functie: verpakkingsmateriaal. Vandaar dat het zo sterk moet zijn. En los daarvan is dat uit design perspectief nog steeds de meest populaire gebruiksvorm: om mee te verpakken of te labelen.

Maar wat ik eigenlijk echt belangrijk vind, is de schoonheid van Kraft. En dat vooral in combinatie met sobere ingetogen accessoires. Typografie in zwart en nog mooier, in wit, doet Kraft nog mooier tot haar recht komen. 

source: Design Label
Vind je dit geen prachtige foto's allemaal? hmmm! heerlijk...
Meer foto's vind je op mijn Pinterestbord Kraft and so fort

Leuk om van je te horen.
Hartelijke groetjes
en tot een volgend project!

Karin Joan


volg mij met bloglovin

5 opmerkingen:

Unknown zei

Mooi girlie! Vooral die Love Grows vind ik erg erg mooi! Thanks for inspiring :) xox

♥Sanne zei

Ik vind dat ook heel mooi. Het is iets heel simpels maar met schoonheid... Ik hoop ook nog is zulke mooie dingen te kunnen maken van papier enzo of kraft... met wit vind ik het ook heel mooi. Jij gaat vast nog wel mooie kaartjes ervan maken!

liefsss

Karin Joan zei

Hihi, Sanne,
je begint mij al een beetje te leren kennen :-)

Elizabeth zei

Ha Karin Joan. Dank voor je reactie. Ik ben fan van je. En inderdaad heb ik ooit jouw pillowframe gezien. Ik wist alleen niet dat het ook origineel jouw idee was.
Leuk dat je me dat verteld!

Karin Joan zei

oh, Elizabeth! ik bloos onder mijn bruine huidje :-)
bedankt!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...