16 juli 2013

My favorite Crafters: Wilna Furstenberg

Hoi allemaal,

Ten eerste bedankt voor je enthousiaste reacties op mijn post over de Autootjes voor kleine meisjes, echt super!!

Ik ben intussen bezig met de voorbereidingen voor de blogberichten over de transfermarker die ik gebruikte in het Steady My Heart projectje. Het wordt zooo leuk!! Maar, nog heel even geduld. :-)

Vandaag wil ik je graag kennis laten maken met een van mijn favoriete online crafters: Ik geniet altijd zo van haar creaties. Met haar stijl en haar video's is zij voor mij momenteel mijn favoriet nummer 1. Wilna is denk ik van Duitse komaf. Ze blogt en vlogt in het engels met een prachtig accent. Haar kleurgebruik is fris en vaak in pastellen. Haar stijl is nonchalant, licht, frivool, dartelig en vol dynamiek. Althans, dat is mijn omschrijving :-) 

In haar scrapbookwerk en haar fotografie zie je haar 3 dochters veelvuldig terug komen. Mooie meiden. Maar Wilna is dan ook een fotografe zoals ik die graag zie. Met een stijl die complimenteert en de mooie kant van het leven laat zien.

 

Ik kan je echt aanraden eens langs te gaan bij Wilna's blog en Youtubekanaal. Je raakt er vast ook zo van geïnspireerd als ik. En op een dag hoop ik dat mijn videos net zo mooi zijn als die van haar!

haar scrapbookblog: http://www.wilnaf.com/
haar fotowebsite: http://iheartphotos.ca/

Leuk dat je weer langs bent geweest,
maak vandaag iets moois 
en ik zie je graag weer in een volgend project!

liefs,
KJ volg mij met bloglovin

1 opmerking:

Lilith Eeckels zei

Wilna is ook een van mijn favorieten. Ze is afkomstig uit Zuid AFrika ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...